Into the Night


Toto bude veľmi stručný text, lebo čokoľvek konkrétne by som vám chcel o seriáli Into the Night povedať, už to bude väčšie alebo menšie spoilovanie. Polovica jeho čara je totiž v tom, že sa spolu s hrdinami zbierajúcimi útržky informácii dozvedáte čo sa deje, uprostred čoho sa ocitli a prečo musia v jednom dopravnom lietadle neustále letieť tak, aby sa vyhli akémukoľvek dennému svetlu. 

Žánrovo je Into the Night teda apokalyptický seriálik, v ktorom skupina náhodných pasažierov niečoho, čo pôvodne mal byť štandardný let z Bruselu, bojuje o holé prežitie. Niežeby som nemal vôbec žiadne výhrady, predsa len belgická produkcia nie je úplne vo všetkých ohľadoch taká áčková, na akú nás Netflix rozmaznal inými svojimi vecami, ale všetky drobné detaily idú bokom vďaka strhujúcej zápletke a krásne uveriteľnej atmosfére. 

Nemusíte byť priaznivcami tohto okrajového žánru, ani ja nie som. Je to jednoducho napínavé, parádne vymyslené a keď dáte prvý diel, garantujem, že to dopozeráte celé a budete sa spolu so mnou tešiť na ďalšiu sériu. 

Into the Night Into the Night Reviewed by Rado Ondřejíček on 22 februára Rating: 5

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.